ATRAGETI CLIENTI NOI CU AJUTORUL GOOGLE!

Afisati-va website-ul pentru clienti exact in momentul in care acestia cauta pe Google produsele sau serviciile dumneavoastra. Platiti numai atunci cand dau click pentru a accesa website-ul sau cand va apeleaza telefonic.

AVANTAJELE PROMOVARII GOOGLE ADS!

De ce Google Ads?

REZULTATE IMEDIATE

Oricare este obiectivul companiei dvs., de la cresterea numarului de vizite pe site, a vanzarilor online sau a apelurilor telefonice, o campanie de Google Ads va poate ajuta.

CLIENTII POTRIVITI

Website-ul dvs. va fi gasit de utilizatorii Google exact atunci cand acestia cauta serviciile, produsele companiei sau chiar produsele concurentei dumneavoastra.

PLAN LOCAL SAU GLOBAL

Directionati website-ul dvs. catre clientii din anumite tari, regiuni sau orase ori catre cei aflai pe o anumita raza in jurul companiei sau al magazinului dvs.

GOOGLE PARTNER

CONCEPT WEB ESTE PARTENER CERTIFICAT GOOGLE AVAND O ECHIPA CU O EXPERIENTA INDELUNGATA IN MARKETING-UL ONLINE.

PLATITI NUMAI PENTRU REZULTATE!

Daca nu primiti nicio vizita, nu aveti nimic de plata catre Google!

Platiti doar atunci cand un utilizator Google da click pe website-ul dvs. sau cand va apeleaza telefonic. Cu alte cuvinte, atunci cand activitatile pubilicitare ale campaniei Google Ads dau rezultate.

Incepeti cu orice buget!

Dumneavoastra alegeti bugetul de promovare iar noi in prima luna va mai dam cadou inca 50 euro, deci costurile vor depinde de obiectivele campaniei de Google Ads. Anumite campanii cheltuiesc zeci de mii de euro pe luna, in timp ce altele sunt multumite cu o investitie de cateva sute de euro. Totul depinde de dvs!

PORTOFOLIU CONCEPT WEB

In ultimii 8 ani am ajutat companiile in cresterea brand-ului. Vizualizeaza o mica parte din ele.

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2018 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP