INCEPE SA FACI PUBLICITATE PE FACEBOOK!

Putem tinti persoanele in functie de modul si momentul in care au intrat pe facebook si putem crea o experienta relevanta pentru punctul in care acestia interactioneaza cu serviciile dvs.

AVANTAJELE PROMOVARII FACEBOOK!

De ce Facebook Ads?

PERSOANELE POTRIVITE

Putem alege audienta pentru campania dumneavoastra in functie de date demografice, de comportamentul pe facebook sau de informatiile de contact.

CAPTEAZA ATENTIA

Formatele si grafica de reclama sunt atragatoare, colorate, flexibile si functioneaza pe orice dispozitiv, indiferent de viteza conexiunii la internet pe care o au clientii.

VEZI REZULTATE

Instrumetele de raportare pentru reclame arata ce impact au avut reclamele asupra afacerii tale, prin intermediul unor rapoarte vizuale si usor de inteles.

GOOGLE PARTNER

CONCEPT WEB ESTE PARTENER CERTIFICAT GOOGLE AVAND O ECHIPA CU O EXPERIENTA INDELUNGATA IN MARKETING-UL ONLINE.

DISCUTA CU CLIENTII ORICAND, DE ORIUNDE!

Stabilim legaturi prin Messenger.

Utilizatorii si clientii pot comunica cu afacerea ta de pe Facebook prin Messenger, iar acesta este o metoda flexibila si comoda de a oferi servicii pentru clienti.

Pastram conversatia "vie"!

Suntem mereu activi pe pagina de Facebook si raspundem la comentariile adaugate postarilor tale. Cand utilizatorii si clientii stiu ca interactionezi cu ei, este mai probabil sa se simta legati de compania ta.

PORTOFOLIU CONCEPT WEB

In ultimii 8 ani am ajutat companiile in cresterea brand-ului. Vizualizeaza o mica parte din ele.

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2018 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP