×

DEPARTAMENT TEHNIC

aTrimite un e-mail de suport pentru departamentul tehnic din cadrul companiei noastre la tech@conceptweb.ro
b Iar unul din colegii nostri va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

DEPARTAMENT COMERCIAL

Luni-Vineri 10:00 - 18:00
info@conceptweb.ro
Tel: 0774 453 500

ETAPELE PROMOVARII FACEBOOK

O campanie de promovare Facebook are o serie de etape de baza, ce sunt
personalizate in functie de specificul afacerii tale si stadiul ei de dezvoltare.

Promovarea afacerii prin Facebook este o metoda de promovare online accesibila, ce ofera multe avantaje, principalul avantaj fiind posibilitatea de a viza audienta direct interesata de produsele sau serviciile pe care le oferi. De asemenea, vei putea livra continut de promovare catre oameni in baza intereselor manifestate de acestia pe reteaua de socializare.

Astfel, te vei asigura ca oamenii pe care ii vizezi pe Facebook sunt potentiali consumatori, iar prin continutul pe care il promovezi, ii poti transforma in clienti.

Creare sau Redesign pagina Facebook

Crearea audientei paginii Facebook

Planul de postari al paginii Facebook

Reclame pentru promovarea Facebook

Beneficiile promovarii prin Facebook

Ca orice produs si o campanie de promovare are avantajele ei, afla mai multe despre aceste avantaje.

  • Creste numarul de potentiali clienti – Vei avea acces la cei peste 8,5 milioane de utilizatori Facebook la nivel national si peste 1,5 miliarde la nivel mondial.
  • Creeaza o audienta direct interesata de produsele si serviciile tale – Atrage utilizatori Facebook care sunt direct interesati de produsele sau serviciile oferite prin temele si subiectele de postare.
  • Obtine publicitate gratiuita prin alti utilizatori Facebook – Utilizatorii Facebook au posibilitatea sa distribuie materialele postate de tine pe paginile lor personale, si astfel vei putea accesa reteaua lor de prieteni.
  • Creste numarul de vizitatori pe website – Vei putea directiona utilizatorii Facebook sa acceseze website-ul propriu prin postari organice si reclame.
  • Creste gradul de recunoastere al marcii tale – Printr-o pupularitate sporita si prin continutul diseminat, inclusiv imagini sau video, marca ta va deveni mai cunoscuta si se va realiza o asociere a marcii cu produsele si serviciile oferite.
  • Interactioneaza cu clientii tai – Utilizand Facebook, le vei oferi clientilor si potentialilor tai clienti posibilitatea sa comunice cu tine si sa isi exprime satisfactie fata de produsele sau serviciile tale.
  • Directioneaza reclamele – Reclamele pot fi directionati catre potentialii clienti in functie de criterii demografice, locatie, ora, interese, email si multi alti factori.

SOLICITA OFERTA PROMOVARE FACEBOOK

INFORMATII CONTACT

DEPARTAMENT COMCERCIAL

Strada: Avram Iancu Nr. 9, Craiova
Telefon: +4 0774 453 500
E-mail: info@conceptweb.ro
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

DEPARTAMENT TEHNIC

E-mail: tech@conceptweb.ro
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

TOP