Intrebari frecvente

CELE MAI FRECVENTE INTREBARI

Dar abia asteptam sa ne surprinzi cu o noua intrebare.

_
1. Vreau sa imi creez un website. De unde incep?

Poti alege unul din pachetele noastre de website de prezentare sau poti opta pentru un pachet personalizat. Dupa ce completezi formularul de solicitare pachet, vei fi contactat de catre unul din consultantii nostri iar acesta te va indruma pe tot parcursul realizarii site-ului.

2. Cat dureaza crearea website-ului meu?

Crearea website-ului depinde de pachetul ales si poate varia intre 10 si 21 de zile lucratoare. Pachetele personalizate pot avea un termen diferit de livrare, dar acesta va fi comunicat inca de la inceput de unul din consultantii nostri.

3. Cum platesc website-ul? Exista posibilitatea de rate?

Plata website-ului de prezentare se face in 3 rate, iar plata fiecarei rate este realizata la parcurgerea unei etape importante din realizarea magazinului.

4. Trebuie sa-mi cumpar eu domeniul? Dar gazduirea?

Domeniul pe care va fi gazduit magazinul online este ales de tine si achizitionat fie de catre noi cu datele tale de firma/persoana, fie poate fi achizitionat direct de tine.

Gazduirea este oferita gratuit in primele 12 luni, cu un spatiu de gazduire alocat in functie de pachetul selectat. Dupa 12 luni, gazduirea se stabileste in functie de spatiul alocat si serviciile incluse si este comunicata cu 30 de zile inainte de expirare.

5. Care sunt costurile lunare?

Nu exista costuri lunare obigatorii. Singurul cost este acela anual, de gazduire a website-ului de prezentare, care incepe sa fie facturat dupa primele 12 luni de la lansarea magazinului.

Optional, daca nu ai posibilitatea sa te ocupi de wesbite-ul tau in mod permanent, iti oferim posibilitatea sa alegi unul din abonamentele nostre de monitorizare si administrare, disponibile la: http://conceptweb.ro/administrare-mentenanta-site/

6. Pot sa imi administrez singur website-ul?

Panou de administrare: Toate site-urile realizate de noi beneficiaza de un panou de administrare ce are o interfata de utilizare simpla, este structurat pe categorii de functionalitati si oferta un set de functii simple prin care poti administra si crea continut nou pentru site.
Training Individual: De asemenea, beneficiezi de un training individual, realizat pe propriul website, la finalizarea acestuia, in care managerul de proiect iti va arata cum poti utiliza panoul de administrare cat mai bine.

7. Cum imi dau seama ca website-ul arata cum imi doresc?

Fiecare website este creat in functie de descrierea, modelele si indicatiile pe care ni le oferi.
Inca de la realizarea primei variante de design, website-ul va fi afisat pe un domeniu, online, unde poti urmari crearea sa in timp real. Vei fi contactat si consultat la fiecare etapa de creare a website-ului de prezentare, astfel incat rezultatul final sa fie in functie de feedback-ul si indicatiile pe care ni le oferi.

8. Ma puteti ajuta si cu promovarea Website-ului?

Stim ca un website, fara promovare, nu poate sa isi atinga potentialul de a aduce potentiali clienti. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea sa accesezi o gama variata de promovare online utilizind Google, Facebook, Instagram si altele.
Pentru detalii, acceseaza: http://conceptweb.ro/servicii-marketing-online/

9. Dupa ce website-ul este creat, ramane al meu?

Odata lansat, website-ul iti apartine in totalitate, alaturi de materiale si continutul acestuia. Predarea site-ului se face pe baza de proces verbal ce contine datele de acces la website.

10. Preturile afisate sunt finale? Exista taxe ascunse?

Preturile afisate pentru crearea website-urilor sunt finale si nu sunt purtatoare de TVA. Nu exista alte taxe ascunse!

INTREBARI GENERALE

_
Cat costa un Website sau un Magazin Online?

Costul unui website este determinat de mai multi factori: numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, gradul de interactivitate al paginii, complexitatea site-ului etc.

Cat timp dureaza dezvoltarea website-ului?

Dezvoltarea website-ului depinde de dimensiunea site-ului dumnevoastra, complexitatea functionalitatilor si de programul clientului. De obicei, este nevoie de doua saptamani sau trei saptamani.

Sunt dependent de compania dumneavoastra odata ce site-ul a fost lansat?

Nu . Odata lansat, site-ul va apartine in totalitate. Puteti oricand angaja o persoana (sau companie) sa il actualizeze pentru dumnevoastra, insa noi speram ca veti fi atat de multumiti de serviciile noastre, incat veti apela si in viitor la noi.

De ce nu pot gasi site-ul meu in Google?
Odata ce website-ul dumnevoastra este lansat, poate dura mai multe saptamani, pana sa apara in lista motoarelor de cautare. Rapiditatea procesului depinde in principal de ritmul in care aceste motoare de cautare isi actualizeaza bazele de date.
Pot vedea cati vizitatori am avut pe website?
Da. Putem include in codul site-ului dumnevoastra aplicatii care inregistreaza traficul de pe website. Aceste aplicatii va vor ajuta sa creati campanii de marketing eficiente.

INTREBARI TEHNICE

_
Ce inseamna hosting?

In general, o companie de web gazduieste site-ul dumnevoastra pe serverele sale pentru o taxa lunara sau anuala. Firma de gazduire web garanteaza ca vizitatorii pot accesa site-ul dumnevoastra oricand si de oriunde.

Odata site-ul finalizat, imi puteti oferi gazduire web?

Da, va fi placerea noastra sa va oferim gazduire web si sa va sfatuim in legatura cu alegerea pachetului de gazduire potrivit pentru dumnevoastra.

Ce este un domeniu?

Un domeniu reprezinta numele prin intermediul caruia site-ul dumnevoastra va fi mult mai usor de gasit in motoarele de cautare, spre exemplu www.conceptweb.ro (domeniile pot avea mai multe extensii .com, .net, .org etc.)

Ma puteti ajuta sa achizitionez un domeniu?
Desigur va putem ajuta in alegerea si intregistrarea domeniului potrivit activitatii dumnevoastra.
Cum imi pot actualiza site-ul?
Exista multe moduri de a va actualiza site-ul, iar metoda aleasa depinde in totalitate de dumnevoastra si este influentata de cat de multe informatie aveti pe pagina (text, poze) si modul in care ea este stocata (baza de date). Noi va putem oferi un sistem online de management al continutului prin care va puteti actualiza site-ul oricand de oriunde.