×

DEPARTAMENT TEHNIC

aTrimite un e-mail de suport pentru departamentul tehnic din cadrul companiei noastre la tech@conceptweb.ro
b Iar unul din colegii nostri va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

DEPARTAMENT COMERCIAL

Luni-Vineri 10:00 - 18:00
info@conceptweb.ro
Tel: 0774 453 500

GRAPHIC DESIGN

Creativitatea si profesionalismul nostru se regasesc in imaginea clientilor noștri.
Oferim servicii complete de design, ne adaptam cerintelor clientilor nostri si ii consiliem intotdeauna
cu sfaturi privind tendintele moderne in branding.

LOGO DESIGN

Logo-ul reprezinta identitatea vizuala a unei firme, iar un logo bine realizat, va oferi clientilor dvs o imagine de incredere si profesionalism serviciilor sau produselor pe care le oferiti.

Suntem specializati in logo design si consideram ca din acest motiv logo-ul trebuie sa reprezinte atat prin culori cat si prin mesajul transmis, ideile si filozofia companiei dvs.

Realizarea logo-ului dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo va fi realizat si livrat in format suficient de mare pentru a fi utilizat in diverse scopuri, atat pentru materiale digitale, cat si pentru tipar. Veti primi totodata si logo-ul in format pdf si png transparent, pentru preview sau inserare in documente. La cerere, logo-ul dvs poate fi creat in format vectorial pentru a fi adaptat oricarei utilizari.

Pana la alegerea variantei finale de logo, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte si posibilitati, eventuale modificari.

DIGITAL DESIGN

Indiferent daca este voba despre un startup sau o companie deja cunoscuta, impactul imaginii vizuale a materialelor digitale va determina prima impresie a potentialilor clienti.

Cand spui identitate vizuala a firmei te gandesti, in primul rand, la un logo și la numele firmei, dar in mediul online, acestea trebuie sa alcatuiasca un tot unitar impreuna cu restul elementelor vizuale precum bannere, imagini si alte elemente ce compun desing-ul grafic al materialelor digitale.

La Concept Web, intelegem ca toate elementele trebuie sa aiba un design potrivit firmei dvs, oferind un echilibru intre conceptual grafic  atractiv si perspective functionale ce transmit clientilor incredere si profesionalism.

Cu noi, veti avea un partener care intelege nevoile dvs de business si care va cauta pentru a va ajuta la indeplinirea obiectivelor firmei dvs.

PRINT DESIGN

Prin conceptul pe care il realizam, ne-am propus sa contribuim la succesul clientilor nostri, oferind profesionalism, creativitate si nu in ultimul rand incercam sa le depasim asteptarile.

Fie ca ai nevoie de un desing pentru materiale tiparite precum afise, pliante, mape, carti de vizita etc. sau pentru obiecte promotionale personalizate, agende, calendare, materiale pentru diverse evenimente, iti vom oferi un design original, memorabil si personalizat.

Ceea ce ne-am propus este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin profesionalism si creativitate si nu in ultimul rand sa le depasim asteptarile.

Aspiratiile noastre pentru promptitudine, gama variata de suporturi pentru printare, experienta noastra in creare de concept grafic pentru publicitatea outdoor si indoor de mare calitate, ne recomanda pentru prezentarea imaginii companiei si a produselor dumneavostra.

VIDEO PUBLICITAR

Odata cu cresterea masiva a retelelor de tip YouTube si a continutului video pe Facebook, tot mai multi specialisti in marketing recomanda promovarea prin materiale video.

De la clipuri de prezentare, la virale, de la continut pentru site-ul afacerii dvs la continut ce, odata “urcat” pe YouTube sau Facebook, iti va face firma cunoscuta si iti va putea aduce un numar mare de clienti, clip-urile video au devenit un instrument de promovare extrem de profitabil.

Nu este nevoie de o echipa de filmare sau de echipamente costisitoare pentru a va realiza un spot video profesionist.

Spoturile video oferite de Concept Web sunt complet personalizate, avand suport grafic si imbinand programarea cu productia video, pentru a reduce costurile de productie si pentru a oferi materiale profesioniste, special pentru nisa pe care firma dvs. activeaza.

SOLICITA OFERTA GRAPHIC DESIGN

INFORMATII CONTACT

DEPARTAMENT COMCERCIAL

Strada: Avram Iancu Nr. 9, Craiova
Telefon: +4 0774 453 500
E-mail: info@conceptweb.ro
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

DEPARTAMENT TEHNIC

E-mail: tech@conceptweb.ro
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

TOP