Cum sa atragi milioane cu clipurile TIKTOK


 

Obtine notorietate in doar 15 secunde cu clipurile TikTok

Salut! Daca doresti sa atragi cat mai multi potentiali clienti sau followeri, sau pur si simplu sa iesi in evidenta in fata prietenilor tai, de acum cu clipurile TikTok este mult mai usor sa le ai pe toate.

Se pare ca in anul precedent Instagramul tocmai a fost detronat din topul celor mai downloadate aplicatii, clipurile TikTok fiind mult mai “la moda” in momentul de fata.

Iti vine sa crezi ca aceasta aplicatie video de scurt metraj, TikTok, a atins nivelul de 1 miliard de descarcari de pe Android si iOS intr-un singur an? Zeci de milioane au renunțat pana si la Facebook, petrecandu-si timpul liber pe TikTok.

Aparent TikTok a devenit exact “medicamentul” de care ai putea avea nevoie pentru a obtine mai multa credibilitate si clienti loiali.

 

Iata cateva informatii si sugestii despre clipurile TikTok:

  • Clipurile TikTok pot genera cu 1200% mai multe share-uri decat o fotografie cu un text si de altfel, grabeste cu pana la 49% decizia cumparatorului, generand venituri intr-o maniera mult mai rapida;
  • Este usor de folosit si am putea spune ca are puterea de a crea dependenta pentru ca dispune de foarte multe efecte speciale extraordinare, transformand un clip banal intr-o experienta foarte frumoasa, amuzanta sau pur si simplu creativa;
  • Poti gasi clipuri genial si poti face propriile videoclipuri prin surprinderea momentelor amuzante, memorabile, pentru a le impartasi cu altii;
  • TikTok poate fi vazuta ca o retea sociala precum Facebook, Instagram sau chiar Snapchat. Conturile pot fi private sau publice si pot, sau nu, primi mesaje si comentarii de la diversi utilizatori. Se poate da follow, tag, pot fi folosite hashtag-uri sau chiar sa share-uiesti pe alte platforme aceste clipuri video, iar partea cea mai placuta si de neratat este faptul ca exista posibilitatea de a crea clipuri tip duet;
  • Stimuleaza foarte mult creativitatea si poate fi foarte utila pentru autocunoastere sau pur si simplu pentru notorietate. Nu este nevoie sa ai cunostinte despre Pachetul Adobe sau alte programe, pentru a face un clip cu efecte speciale. Ai nevoie doar de un telefon mobil;
  • Cu ajutorul acestei aplicatii video, multi influenceri si-au crescut foarte mult numarul de followeri intr-un timp foarte scurt.

Intr-o afacere, imaginea este vitala, asa ca sfatul nostru este sa te interesezi foarte bine ce gen de continut poti posta pe social si sa nu lasi loc de interpretari care ar putea sa iti afecteze cariera in viitor.

Am petrecut sute de ore vizionând peste 10.000 de filme din 15 ianuarie și până acum.

Mai mult, am devenit și creator de conținut video – am publicat deja peste 40 de filme, care împreună au depășit 200.000 views și 9.000 like-uri (hearts).

Cifrele nu sunt extraordinare, dar în condițiile în care am generat conținut aproape exclusiv în weekend-uri și nu am reușit să „migrez” aproape nimic din audiența pe care o am pe Facebook sau Instagram  am fost foarte surprins că le-am atins.” sustine Dorin Boerescu.

In medie, userii petrec aproximaiv o ora pe zi in aceasta retea, feedul actualizandu-se in mod continuu.
TikTok este în ascensiune pentru că a înțeles cat de important este sa fi in pas cu actualitatea. Tinerii vor mereu altceva, fiind suprasaturati de Facebook si Instagram.

Iata cateva sugestii cu trimitele la cele mai vizionate clipuri de pe platforma, o inspiratie foarte buna pentru tine:

Preferatele noastre vor ramane mereu cele care includ efectele speciale precum:

TheMirror

UpsideDown

Aplicatia TikTok este disponibila in mod gratuit in Google Play si poate fi descarcata de AICI!

De altfel daca ai nevoie de indrumare si doresti sa inveti cum sa folosesti aplicatia, atunci da-i click pe link-ul de mai jos:

 

Fiecare secunda conteaza!
Ce te-ar opri sa te folosesti si tu, pentru contul tau personal sau de afaceri, de clipurile TikTok?

Social Media

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *