×

DEPARTAMENT TEHNIC

aTrimite un e-mail de suport pentru departamentul tehnic din cadrul companiei noastre la tech@conceptweb.ro
b Iar unul din colegii nostri va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

DEPARTAMENT COMERCIAL

Luni-Vineri 10:00 - 18:00
info@conceptweb.ro
Tel: 0774 453 500

CREARE APLICATIE ANDROID iOS

Daca inca esti nedumerit si ai intrebari cu privire la crearea unei aplicatii Android & iOS dorita, nu ezita sa ne contactezi si un reprezentant Concept Web iti va raspunde tuturor intrebarilor tale.

DEZVOLTARE ANDROID & iOS

Detaliile mentionate mai jos sunt pentru informarea dumnevoastra

Ideea dumnevoastra

Traim in era smartphone-urilor, iar viitorul inseamna tehnologie. Mobilitatea este cuvantul cheie in societatea noastra. Posibilitatile sunt nelimitate iar ideea ta ar putea valora mai mult decat crezi. Vizibilitatea afacerii tale poate creste exponential cu ajutorul unei aplicatii mobile.

Design Aplicatie

Cu o experienta de peste 4 ani de zile in aplicatii mobile si peste 7 ani in web design, echipa noastra accepta intotdeauna o noua provocare atunci cand vine vorba de a regandi modul in care oamenii folosesc aplicatiile mobile, oferind un design si o experienta cat mai placuta.

Programare App

Sa stii ca aplicatia ta pe Android sau iOS sunt performante si functioneaza fara nici o problema este crucial. Concept Web face ca aplicatiile sa functioneze mai bine, dovedind o performanta crescuta pentru fiecare actiune, sesiune sau orice atingere cu degetul, toate in timp real.

Aplicatia Finala

Este livrata de echipa noastra oferind o experienta unica utilizatorilor. Prin produsele realizate reusim sa transmitem incredere clientilor nostri si siguranta ca pe langa produsul obtinut au castigat un partener care le poate oferi suport si in viitor. Integrare in Google Play si AppStore.

ADMINISTRAREA UNEI APLICATII ANDROID & iOS

Te invitam sa afli cateva lucruri despre administrarea unei aplicatii android sau ios create de noi

In zilele noastre metodele de creare a unei aplicatii au evoluat iar majoritatea folosesc un panou de administrare a continutului care poate fi accesat ata de pe telefon cat si de pe un desktop.

Panoul de administrare are principalul rol de a ajuta proprietarul sa modifice continutul (texte, poze, filmulete, etc…) fara sa modifice fisierele sursa ale aplicatiei.

Astfel, este extrem de usor de introdus informatii pe aplicatia dumnevostra, de modificat, sters, adaugat, etc... de catre oricine, fara a fi nevoie sa fie specialist.

Noi oferim fiecarui client filmulete de training de cate 2-3 minute in care pot vedea exact cat de usor este de administrat o aplicatie android sau ios creata de noi.

In plus, riscurile de a strica ceva sunt reduse la minim!

SOLICITA OFERTA APLICATIE ANDROID & IOS

INFORMATII CONTACT

DEPARTAMENT COMCERCIAL

Strada: Avram Iancu Nr. 9, Craiova
Telefon: +4 0774 453 500
E-mail: info@conceptweb.ro
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

DEPARTAMENT TEHNIC

E-mail: tech@conceptweb.ro
Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

TOP