SOLICITA PACHET WEBSITE PREZENTARE

Va rugam sa completati datele de mai jos si vom reveni in scurt timp cu un raspuns pentru solicitarea dumneavoastra!

CELE MAI FRECVENTE INTREBARI

Dar abia asteptam sa ne surprinzi cu o noua intrebare.

Poti alege unul din pachetele noastre de website de prezentare sau poti opta pentru un pachet personalizat. Dupa ce completezi formularul de solicitare pachet, vei fi contactat de catre unul din consultantii nostri iar acesta te va indruma pe tot parcursul realizarii site-ului.

Crearea website-ului depinde de pachetul ales si poate varia intre 10 si 21 de zile lucratoare. Pachetele personalizate pot avea un termen diferit de livrare, dar acesta va fi comunicat inca de la inceput de unul din consultantii nostri.

Plata website-ului de prezentare se face in 3 rate, iar plata fiecarei rate este realizata la parcurgerea unei etape importante din realizarea magazinului.

Domeniul pe care va fi gazduit website-ului este ales de tine si achizitionat fie de catre noi cu datele tale de firma/persoana, fie poate fi achizitionat direct de tine.

Nu exista costuri lunare obigatorii. Singurul cost este acela anual, de gazduire a website-ului de prezentare, care incepe sa fie facturat dupa primele 12 luni de la lansarea magazinului.

Optional, daca nu ai posibilitatea sa te ocupi de wesbite-ul tau in mod permanent, iti oferim posibilitatea sa alegi unul din abonamentele nostre de monitorizare si administrare, disponibile la: http://conceptweb.ro/administrare-mentenanta-site/

Panou de administrare: Toate site-urile realizate de noi beneficiaza de un panou de administrare ce are o interfata de utilizare simpla, este structurat pe categorii de functionalitati si oferta un set de functii simple prin care poti administra si crea continut nou pentru site.
Training Individual: De asemenea, beneficiezi de un training individual, realizat pe propriul website, la finalizarea acestuia, in care managerul de proiect iti va arata cum poti utiliza panoul de administrare cat mai bine.

Fiecare website este creat in functie de descrierea, modelele si indicatiile pe care ni le oferi.
Inca de la realizarea primei variante de design, website-ul va fi afisat pe un domeniu, online, unde poti urmari crearea sa in timp real. Vei fi contactat si consultat la fiecare etapa de creare a website-ului de prezentare, astfel incat rezultatul final sa fie in functie de feedback-ul si indicatiile pe care ni le oferi.

Stim ca un website, fara promovare, nu poate sa isi atinga potentialul de a aduce potentiali clienti. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea sa accesezi o gama variata de promovare online utilizind Google, Facebook, Instagram si altele.
Pentru detalii, acceseaza: http://conceptweb.ro/servicii-marketing-online/

Odata lansat, website-ul iti apartine in totalitate, alaturi de materiale si continutul acestuia. Predarea site-ului se face pe baza de proces verbal ce contine datele de acces la website.

Preturile afisate pentru crearea website-urilor sunt finale si nu sunt purtatoare de TVA. Nu exista alte taxe ascunse!

GOOGLE PARTNER

CONCEPT WEB ESTE PARTENER CERTIFICAT GOOGLE AVAND O ECHIPA CU O EXPERIENTA INDELUNGATA IN MARKETING-UL ONLINE.

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatiile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2019 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP