Castiga BANI din afilierea cu REVOLUT!

revolut concept web

Indiferent daca aveti un blog personal, un site, sau un cont de social media cu multi utilizatori, va puteti alatura programului de afiliere prin Revolut, si castigati comisione minunate, doar prin simplul fapt ca promovati serviciile Revolut.

DEVENITI AFILIAT REVOLUT RETAIL 📲

sau CREATI-VA UN CONT ACUM

Cum functioneaza programul de afiliere ?

In primul rand intrati pe link-ul de mai sus pentru a va putea inscrie in programul Revolut.Odata ce cererea dvs a fost aprobata, o sa primiti link-uri si material pentru a va putea ajuta sa construiti o campanie Revolut de succes.

Cine poate aplica pentru a deveni afiliat?

Oricine poate aplica pentru a deveni un afiliat Revolut. Retineti ca aplicatiile afiliate din surse necorespunzatoare vor fi respinse. (ex: site-urile pentru adulti si jocuri de noroc)

Cum ma inscriu in Revolut Retail?

Trebuie doar sa faceti click pe link-ul de mai sus pentru a va putea inscrie in program.

Cererea dvs va fi revizuita in termen de 5 zile lucratoare.Odata aprobata, puteti incepe sa promovati imediat Revolut si sa incepeti sa castigati comisioane minunate. Va puteti conecta si puteti vedea performanta si castigurile dvs in orice moment.

Important: Trebuie sa furnizati numele dvs. complet (daca este vorba de o persoana fizica) sau numele legal al unei companii (in cazul unei companii) in campul “Nume cont”.Cererile depuse fara un nume complet vor fi respinse.

Ce nivel de comisioane sunt?

Detaliile comisioanelor sunt furnizate in momentul aprobarii contului.

Cand voi fi platit de Revolut?

Platile sunt lunare, in termen de 30 zile.

Ce este Revolut?

Revolut ofera o gama larga de servicii de tip bancar digital intr-o aplicatie mobile destinata utilizatorilor in special tineri, care include :

  • Transfer bancar in 29 de valute
  • Un card de debit care permite retrageri ATM in 120 de tari
  • Cumparare / vanzare Criptomonede, care permite utilizatorilor sa converteasca valutele in BitCoin, Litecoin, Ethereum, BitCoin Cash sau XPR si invers.
  • Pusculita pentru stranger de fonduri.
  • Asigurare telefon mobil sau asigurare de sanatate.

In cazul conturilor Standard, utilizatorii primesc un cont current gratuity in Regatul Unit si un cont IBAN gratuit in euro.Nu exista comisioane de schimb in 24 de valute, pana la pragul sumei de 250.000 de RON pe luna si puteti retrage pana la 800 RON pe luna din bancomate (ATM).

Echipa Concept Web

Servicii Web DesignCreare Magazin OnlinePromovare FacebookPromovare Google

GoogleSocial Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *