Despre Noi

_

CINE ESTE
CONCEPT WEB?

Concept Web are o reputatie de inovatie in industria sa, cu ajutorul programului de training si a unui sistem de management bazat pe compartimente interconectate, dar independente, agentia Concept Web ofera clientilor sai solutii complete de: web design, platforme e-commerce, publicitate outdoor, precum si servicii de marketing online pentru Google Ads, Facebook, Instagram sau Linkedin.

 

SUNTEM O AGENTIE INOVATIVA DE MARKETING ONLINE SI WEB DESIGN!

Succesul de pana acum il datoram conceptului inovator de lucru intr-un sistem real-time, in care clientul urmareste dezvoltarea proiectelor online, in timp real.

Pe langa Romania, piata produselor si serviciilor furnizate de catre Concept Web este una internationala, cu putine bariere de intrare in afara capacitatii finantarii promovarii si dezvoltarii resurselor umane.

 

Oferim clientilor nostri solutii complete de: web design, platforme e-commerce, publicitate outdoor, precum si servicii de marketing online pentru Google Ads, Facebook, Instagram sau Linkedin.

Ideile bune sunt la ordinea zilei. Ceea ce face insa diferenta, sunt oamenii care muncesc din greu pentru a pune ideile in forma potrivita. Va asteptam sa lucram impreuna, pentru a face planuri optimiste de viitor.

_

DE CE
NOI?

800+CLIENTI SATISFACUTI
9TARI IN CARE LUCRAM
8+ANI DE ACTIVITATE

DESPRE ECHIPA

_

Oamenii sunt esenta a ceea ce inseamna Concept Web. Echipa noastra are capabilitatea si experienta necesara livrarii solutiilor complexe.

Suntem o echipa tanara si credem in munca noastra, transformam pasiunea pentru perfectiune in realitate in fiecare zi. De la relatiile cu clientul, dezvoltare, management totul este realizat de o echipa pasionata si dedicata. Combinand pasiunea cu experienta, lucram mereu pentru a castiga si mentine increderea clientilor.

_

ECHIPA
NOASTRA

Alin Lazarescu

Product Manager

Octavian Marinescu

Marketing Manager

Alexandra Burlan

Marketing Consultant

Cristian Bogdan

Marketing Consultant

Diana Iufu

Marketing Consultant

Oana Marinica

Web Developer

Alexandru Avram

Sales Consultant

Simina Chelaru

Legal Adviser

Vino in Echipa

Vezi pagina cariera

CLIENTII NOSTRI NE RECOMANDA

_