SERVICII PR & MEDIA

CAMPANII DE PUBLICITATE IN PRESA

PRETURI INCEPAND DE LA 290 EURO

_
_

Publicitatea prin intermediul ziarelor:

Publicitatea realizata prin intermediul ziarelor si revistelor este extrem de flexibila, cu posibilitati nelimitate privind realizarea unor reclame colorate de diverse dimensiuni, privind posibilitatea atasarii diferitelor inserturi sau cupoane etc.

Ofera o varietate mare de dimensiuni si preturi pentru reclame, ziarele fiind accesibile oricarui doritor de publicitate.

_

Publicitate prin ARTICOL PUBLICITAR

Articolul publicitar sau advertorialul este un articol care imbina un scop publicitar cu stilul jurnalistic. Este o alternativa la reclamele de tip anunt publicitar sau la cele de tip fotografie si slogan cu care ne-am obisnuit sa asociem ideea de reclama.

O MICA PARTE DIN ZIARELE PARTENERE

PESTE 100 DE ZIARE SI REVISTE PARTENERE

_
_

Publicitate prin MACHETA PUBLICITARA

Publicitatea realizata prin intermediul machetelor publicitare in interiorul ziarelor este extrem de flexibila, cu posibilitati nelimitate privind realizarea unor reclame colorate de diverse dimensiuni, si posibilitatea atasarii diferitelor inserturi sau cupoane etc.

_

Flexibilitatea campaniei Mass-Media:

Flexibilitatea campaniei de presa consta in targetarea eficienta a publicului datorata ofertei largi de publicatii:
Campanii de publicitate in presa:

  • Publicitate reviste ADOLESCENTI, Publicitate Reviste AFACERI, Publicitate Reviste ARTA-CULTURA, Publicitate Reviste AUTO-MOTO, Publicitate Reviste BARBATI, Publicitate Reviste CONSTRUCTII, Publicitate Reviste FEMEI, Publicitate Reviste GASTRONOMIE, Publicitate Reviste GHIDURI TV, Publicitate Reviste IMOBILIARE, Publicitate Reviste IT, Publicitate Reviste MOBILA, Publicitate Reviste LIFE STYLE, Publicitate Reviste MARKETING

O MICA PARTE DIN ZIARELE PARTENERE

PESTE 100 DE ZIARE SI REVISTE PARTENERE

_

Doresti o campanie MASS-MEDIA?

Ziarele asigura o informare in timp util, sunt tot timpul la dispozitia cititorilor si poseda un inalt grad de credibilitate PRETURI INCEPAND DE LA 290 EURO