PROMOVARE

O campanie de promovare Facebook are o serie de etape de baza, ce sunt personalizate in functie de specificul afacerii dumneavoastra si stadiul ei de dezvoltare.

Promovarea afacerii prin Facebook este o metoda de promovare online accesibila, ce ofera multe avantaje, principalul avantaj fiind posibilitatea de a viza audienta direct interesata de produsele sau serviciile pe care le oferi. De asemenea, veti putea livra continut de promovare catre oameni in baza intereselor manifestate de acestia pe reteaua de socializare.

Astfel, va veti asigura ca oamenii pe care ii vizati pe Facebook sunt potentiali consumatori, iar prin continutul pe care il promovati, ii puteti transforma in clienti.

 • 9.600.000 + Utilizatori Facebook in Romania
 • CREARE SAU REDESIGN PAGINA FACEBOOK
 • CREAREA AUDIENTEI PAGINII FACEBOOK
 • PLANUL DE POSTARI AL PAGINII FACEBOOK

PROMOVARE

Instagram a inceput sa castige din ce in ce mai multi utilizatori si in Romania, dupa succesul avut in SUA. Luand modelul de peste ocean, tot mai multe afaceri au acum cont de Instagram, desi nu multe il folosesc la potentialul maxim la care ar putea fi folosit.

Instagram foloseste aceleasi instrumente eficiente de publicitate ca si Facebook-ul. Astfel putem configura, rula si urmari campanii la fel ca in cazul reclamelor Facebook.
O campanie de promovare, utilizand contul Instagram for Business, va avea ca principal scop promovarea pe reteaua de socializare precum si dirijarea utilizatorilor catre website-ul dumneavoastra.

 • 1.000.000 + Utilizatori Instagram in Romania
 • CREARE SAU REDESIGN PAGINA INSTAGRAM
 • CREAREA AUDIENTEI PAGINII INSTAGRAM
 • PLANUL DE POSTARI AL PAGINII INSTAGRAM

OPTIMIZARE SEO

Optimizarea SEO este un proces de durata, cu beneficii pe termen mediu si lung. Procesul de implementare poate varia in functie de gradul de complexitate si nivelul rezultatelor dorite.
Primele rezultate vor aparea dupa prima luna, crescand gradual clasarea website-ului, si obtinand o pozitie relativ stabila in cautari dupa un minim 3 – 4 luni de campanie.

SEO are doua directii de actiune: On-Page SEO, ce se concentreaza asupra arhitecturii website-ului, precum optimizarea codului, relevanta continutului etc. si Off-Page SEO, ce utilizeaza elemente de conectare externa care ajuta la sporirea vizibilitatii website-urilor in motoarele de cautare, precum linkuri externe, articole, retelele de socializare etc.

 • Cresterea numarului de vizitatori
 • Cresterea vanzarilor
 • Posibilitatea monitorizarii investitiei

GDPR COMPLIANCE

GDPR este un acronim al Regulamentului Uniunii Europene privind protectia datelor cu caracter personal ce au intrat in vigoare la 25 mai 2018.

Noile obligatii impuse prin Regulament vor afecta toate persoanele care opereaza date cu caracter personal, dar mai ales pe cele care opereaza cu date sensibile (clinici medicale, farmacii, institutii scolare, notarii si avocatii, hoteluri etc.) sau pe cele care opereaza cu astfel de date prin natura afacerii (companii de recrutare, magazine online etc.).

Aceste obligatii sunt extrem de constrangatoare, intrucat amenzile impuse prin noul Regulament in cazul nerespectarii obligatiilor stabilite sunt de pana la 10 milioane de euro sau, in cazul unei intreprinderi, de pana la 2% din cifra de afaceri.

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2018 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP