Pizza Ibiza

Magazin Online

Un website bazat puternic pe imagistica produselor sale. Cu un design simplu, dar foarte intuitiv, website-ul aduce o imagine clara asupra produselor oferite de Pizza Ibiza, completand cu o serie de legaturi rapide si un meniu bazat pe principiul unei navigari cat mai rapide si eficiente.

Social Media

Campaniile pe Facebok si Instagram pun in valoare produsele si meniul Pizza Ibiza, oferind o imagine reala asupra asteptarilor clientilor.  Baza strategiei de promovare online o reprezinta conexiunea dintre obiceiurile si preferintele utilizatorilor Facebook si Instagram, precum si o prezenta puternica si constanta a brand-ului Pizza Ibiza pe retelele de socializare.

Google Ads

Specificul domeniului si obiceiurile de cumparare ale clientilor cere o prezenta puternica, in primele pozitii ale Google. Cu o campanie reactiva la schimbarile in tendintele de cautare ale consumatorilor, Pizza Ibiza este mereu la nivelul superior al rezultatelor de cautare, pastrand un sistem bazat pe cautare exacta si dinamica, ce este completat riguros de mecanismele de filtrare de geo-locatie, avand un CTR de aproximativ 36%.

Optimizare SEO

Un domeniu care cere schimbari constante si fiind deja la al 3 website in ultimii 2 ani, Pizza Ibiza se mentine pe primul loc la cautari organice dupa principalele cuvinte cheie, in ciuda prezentei in mediul online a nu mai putin de 30 de competitori ce investesc constant.