Move Shoes

Magazin Online

Platforma pleaca de la pricipiul obiceiurilor de cumparare ale clientilor din mediul online, structurata pentru a pune in valoare gama larga de produse pe care o ofera magazinul, oferind un sistem de filtrare customizat si optimizat experientei utilizatorului in a-si gasi modelele preferate la un minim de click-uri distanta.

Google Ads

Intr-un segment extrem de competitiv, Move Shoes a devenit un magazin de referinta in mediul online. Cu anunturi dinamice, orientate spre targetarea utilizatorilor ce imbraca profilul unui potential cumparator, campaniile Google Ads au adus un plus brand-ului care a pus mereu accent pe gama sa variata de produse, din colectiile cele mai noi.

Optimizare SEO

In cautare Google, prin implementarea unui sistem de configurare automatizata, produsele devin optimizate SEO inca de la inserarea acestora, atribuindu-le prin acest sistem elementele de baza ale optimizarii, oferind o accesare relevanta a paginilor magazinului, atat la nivelul de cautari de produse individuale, cat si la nivel de optimizare a categoriilor si paginilor statice.