BENEFICIAZA DE UN WEBSITE OPTIMIZAT SEO

Optimizarea SEO este un proces de durata, cu beneficii pe termen mediu si lung. Procesul de implementare poate varia in functie de gradul de complexitate si nivelul rezultatelor dorite. Primele rezultate vor aparea dupa prima luna, crescand gradual clasarea website-ului, si obtinand o pozitie relativ stabila in cautari dupa un minim 3 – 4 luni de campanie.

ELEMENTE OPTIMIZARE SEO

Elemente recomandate pentru o optimizare seo!

GOOGLE PARTNER

CONCEPT WEB ESTE PARTENER CERTIFICAT GOOGLE AVAND O ECHIPA CU O EXPERIENTA INDELUNGATA IN MARKETING-UL ONLINE.

OBIECTIVE OPTIMIZARE SEO

Campania de optimizare seo va avea ca obiective urmatoarele:

Cresterea numarului de vizitatori prin afisarea website-ului, gradual, pe o pozitie superioara in pagina de rezultate ale unei cautari Google.

Atragerea de vizitatori direct interesati de produsele/serviciile oferite precum si cei cu nivel potential de interes ridicat, prin atragerea de vizitatori care cauta, utilizand Google, cuvintele cheie selectate si integrate in website.

Recunoasterea marcii prin afisari repetate ale website-ului in rezultatele cautarilor Google, creand o mai buna recunoastere si asociere a brand-ului.

Cresterea increderii in brand-ul magazinului online/website, rezultat al perceptiei consumatorilor cu privire la companiile afisate pe prima pagina a unei cautari Google, fiind in general percepute ca si companiile de top din acel domeniu.

PORTOFOLIU WEB DESIGN

Am dezvoltat sute de proiecte in ultimii 8 ani. Vizualizeaza o mica parte din ele.

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2018 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP