INTREBARI GENERALE

Costul unui website este determinat de mai multi factori: numarul de pagini, daca veti vinde produse pe site sau nu, gradul de interactivitate al paginii, complexitatea site-ului etc.

Dezvoltarea website-ului depinde de dimensiunea site-ului dumnevoastra, complexitatea functionalitatilor si de programul clientului. De obicei, este nevoie de doua saptamani sau trei saptamani.

Nu . Odata lansat, site-ul va apartine in totalitate. Puteti oricand angaja o persoana (sau companie) sa il actualizeze pentru dumnevoastra, insa noi speram ca veti fi atat de multumiti de serviciile noastre, incat veti apela si in viitor la noi.

Odata ce website-ul dumnevoastra este lansat, poate dura mai multe saptamani, pana sa apara in lista motoarelor de cautare. Rapiditatea procesului depinde in principal de ritmul in care aceste motoare de cautare isi actualizeaza bazele de date.

Da. Putem include in codul site-ului dumnevoastra aplicatii care inregistreaza traficul de pe website. Aceste aplicatii va vor ajuta sa creati campanii de marketing eficiente.

INTREBARI TEHNICE

In general, o companie de web gazduieste site-ul dumnevoastra pe serverele sale pentru o taxa lunara sau anuala. Firma de gazduire web garanteaza ca vizitatorii pot accesa site-ul dumnevoastra oricand si de oriunde.

Da, va fi placerea noastra sa va oferim gazduire web si sa va sfatuim in legatura cu alegerea pachetului de gazduire potrivit pentru dumnevoastra.

Un domeniu reprezinta numele prin intermediul caruia site-ul dumnevoastra va fi mult mai usor de gasit in motoarele de cautare, spre exemplu www.conceptweb.ro (domeniile pot avea mai multe extensii .com, .net, .org etc.)

Desigur va putem ajuta in alegerea si intregistrarea domeniului potrivit activitatii dumnevoastra.

Exista multe moduri de a va actualiza site-ul, iar metoda aleasa depinde in totalitate de dumnevoastra si este influentata de cat de multe informatie aveti pe pagina (text, poze) si modul in care ea este stocata (baza de date). Noi va putem oferi un sistem online de management al continutului prin care va puteti actualiza site-ul oricand de oriunde.

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2018 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP