PACHETE MAGAZIN ONLINE

La ce nivel vrei sa ajungi cu magazinul tau online?

AI MOTIVE SA LUCREZI CU NOI

Asa cum au facut-o peste 800 de clienti

Lucram transparent, comunicam constant

Aveti alocat un manager de proiect propriu cu care va veti consulta constant si care va ofera posibilitatea sa vedeti website-ul si sa ii oferiti feedback periodic, la fiecare etapa de realizare.

Aveti siguranta ca lucrati cu profesionisti

Veti lucra cu o companie experimentata in domeniu, cu un portofoliu de peste 1200 de proiecte si o echipa specializata in web design si promovare online.

Independeti, nu va legati de o companie anume

Website-urile create de noi va raman in proprietate, dispun de un panou de administrare cu care puteti modifica continutul lor si beneficiati de training individual gratuit.

Platiti website-ul in rate

Nu veti bloca intreaga suma a proiectului inca de la inceput. Plata se va face in 3 rate, la fiecare etapa majora in crearea site-ului, astfel veti ajunge sa platiti pe o perioada mai lunga.

PORTOFOLIU MAGAZINE ONLINE

In ultimii ani am ajutat la dezvoltarea a peste 300 de Magazine Online.

CELE MAI FRECVENTE INTREBARI

Dar abia asteptam sa ne surprinzi cu o noua intrebare.

Poti alege unul din pachetele noastre de magazin online sau poti opta pentru un pachet personalizat. Dupa ce completezi formularul de solicitare pachet, vei fi contactat de catre unul din consultantii nostri iar acesta te va indruma pe tot parcursul realizarii magazinului online.

Crearea magazinului depinde de pachetul ales si poate varia intre 10 si 31 de zile lucratoare. Pachetele personalizate pot avea un termen diferit de livrare, dar acesta va fi comunicat inca de la inceput de unul din consultantii nostri.

Plata magazinului online se face in 3 rate, iar plata fiecarei rate este realizata la parcurgerea unei etape importante din realizarea magazinului.

Domeniul pe care va fi gazduit magazinul online este ales de tine si achizitionat fie de catre noi cu datele tale de firma/persoana, fie poate fi achizitionat direct de tine.

Gazduirea este oferita gratuit in primele 12 luni, cu un spatiu de gazduire alocat in functie de pachetul selectat. Dupa 12 luni, gazduirea se stabileste in functie de spatiul alocat si serviciile incluse si este comunicata cu 30 de zile inainte de expirare.

Nu exista costuri lunare obigatorii. Singurul cost este acela anual, de gazduire a magazinului online, care incepe sa fie facturat dupa primele 12 luni de la lansarea magazinului.

Optional, daca nu ai posibilitatea sa te ocupi magazinul tau online in mod permanent, iti oferim posibilitatea sa alegi unul din abonamentele nostre de monitorizare si administrare, disponibile la: http://conceptweb.ro/administrare-mentenanta-site/

Panou de administrare: Toate magazinele online realizate de noi beneficiaza de un panou de administrare ce are o interfata de utilizare simpla, este structurat pe categorii de functionalitati si oferta un set de functii simple prin care poti administra si crea continut nou pentru site.
Training Individual: De asemenea, beneficiezi de un training individual, realizat pe propriul magazin online, la finalizarea acestuia, in care managerul de proiect iti va arata cum poti utiliza panoul pentru a adauga produse, categorii, reduceri etc.
Manual de utilizare: Toate magazinele online beneficiaza de un manual de utilizare, in limba Romana, in care poti gasi multe din raspunsurile la intrebarile pe care le poti avea legate de magazin.

Fiecare magazin online este creat in functie de descrierea, modelele si indicatiile pe care ni le oferi.
Inca de la realizarea primei variante de design, magazinul online va fi afisat pe un domeniu, online, unde poti urmari crearea sa in timp real. Vei fi contactat si consultat la fiecare etapa de creare a magazinului online, astfel incat rezultatul final sa fie in functie de feedback-ul si indicatiile pe care ni le oferi.

Stim ca un magazine online, fara promovare, nu poate sa isi atinga potentialul de a aduce comenzi. Din acest motiv, iti oferim posibilitatea sa accesezi o gama variata de promovare online utilizind Google, Facebook, Instagram si altele.
Pentru detalii, acceseaza: http://conceptweb.ro/servicii-marketing-online/

Odata lansat, magazinul online iti apartine in totalitate, alaturi de materiale si continutul acestuia. Predarea magazinului se face pe baza de proces verbal ce contine datele de acces la magazin.

Preturile afisate pentru crearea magazinelor online sunt finale si nu sunt purtatoare de TVA. Nu exista alte taxe ascunse!

SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA

CREEAZA PACHETUL TAU CU AJUTORUL UNUI CONSULTANT CONCEPT WEB!

Aboneaza-te la Newsletter si fii mereu la curent cu noutatile noastre!

URMARITI-NE PE:

Copyright © 2010 - 2019 The Concept Web. Toate drepturile rezervate.

TOP